Twitter Facebook

15 oktober 2017: première nieuwe choreografie voor het programma "Dancing Diversity" in het kader van Black Achievement Month!

Dansers Bruno Da Rocha Pereira & Daniel Robert Silva © Monique Duurvoort | MDDance

Dancing Diversity

Speciaal in het kader van Black Achievement Month 2017 maak ik een nieuwe choreografie voor dansers Bruno Da Rocha Pereira en Daniel Robert Silva van Het Nationale Ballet. Dit nieuwe werk zal voor het eerst te zien zijn tijdens "Dancing Diversity", een speciaal samengesteld programma, gepresenteerd door de samenwerkingspartner van de Black Achievement Month: Het Nationale Ballet!

Tijdens deze voorstelling zal tevens werk te zien zijn van diverse choreografen van Het Nationale Ballet, waaronder Ernst Meisner, Chanquito van Hoeven en Krysztof Pastor.

Aanvang: 20:00u

Locatie: Nationale Opera en Ballet (Het Muziektheater)

Adres: Waterlooplein 22, 1011 PG Amsterdam

Kaarten: € 15,-

Kaartverkoop en reserveringen via de onderstaande link:

> Kaartverkoop dansvoorstelling

The video-player is loading ...

Sneak peak nieuw werk

Ook op 15 oktober: dansconferentie "Representatie van zwarte esthetiek in Dans en Ballet".

Voorafgaand aan het programma Dancing Diversity vindt de dansconferentie "Representatie van zwarte esthetiek in Dans en Ballet plaats.

Tijdens deze conferentie zal er met een aantal dansprofessionals uit het Nederlandse danscircuit van gedachten gewisseld worden over de ervaring, zichtbaarheid en representatie van zwarte identiteit in de Nederlandse dans.

> Lees hier meer over de dansconferentie
© 2017 Monique Duurvoort Dance