Twitter Facebook

Reportage Monique Duurvoort bij AT5.

AT5 Wereldstad

Amsterdam inspireert, bruist en ontwikkelt zich elke dag verder tot een wereldstad van formaat. Diversiteit van de stad op multicultureel gebied is onmisbaar in dit proces. In het programma Wereldstad belicht AT5 de mensen, ondernemers en ondernemingen die hieraan bijdragen.

Tijdens deze aflevering wordt Monique Duurvoort gevolgd tijdens haar werkzaamheden en geïnterviewd over haar leven in dans.

Reportage AT5 Wereldstad

Video 'Sista Sista'

In december 2013 vonden de opnames plaats voor de dansvideo 'Sista Sista'. Het idee om deze video te maken is afkomstig van danseressen Jomecia Oosterwolde en Sharon Mangoendinomo en is bedoeld om de diversiteit van danseressen met een Afro-Nederlandse achtergrond te laten zien en deze te promoten.

Aangezien Monique Duurvoort en MDDance grote voorstanders zijn van (meer) culturele diversiteit in de Nederlandse Podiumkunsten (en zeker wat het ballet betreft!) heeft Monique besloten haar medewerking te verlenen aan deze video. Ondanks dat ze inmiddels meer dan 10 jaar gestopt is als uitvoerend danseres, heeft ze bij hoge uitzondering nog éénmaal haar spitzen aangetrokken...!

Sista Sista

'Some of my past work...(in a nutshell)'

Een compilatievideo van een deel van het werk van Monique Duurvoort van de afgelopen vijf jaar.

'Some of my past work...' (in a nutshell)

Compilatie (uitgebreid)


The video-player is loading ...
© 2019 Monique Duurvoort Dance