Twitter Facebook

Coaching

Monique Duurvoort verzorgt (algemene) dans- en choreografie coaching en podiumpresentatie in het algemeen. Dit kan zowel op individuele basis als in groepsvorm.

Danscoaching

Bij danscaching wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de artistieke expressie d.m.v. beweging. Deze wordt tegelijkertijd versterkt door het werken aan diverse danstechnische aspecten.

Choreografiecoaching

Bij choreografiecoaching wordt er gewerkt aan een eigen stuk van de desbetreffende deelnemer. Op verschillende manieren wordt men gestimuleerd om na te denken over wat met via het eigen werk wil communiceren, helderheid krijgen over de exacte bedoeling van het stuk. Er wordt d.m.v. het bijwonen van repetities en het maken en analyseren van video-opnames meegekeken naar de choreografische en dramaturgische ontwikkeling van het stuk en gezamenlijk nagedacht over welke manier men het stuk het beste denkt te kunnen presenteren.

Coaching podiumpresentatie

Bij coaching van podiumpresentatie ligt de nadruk op het bewustwording van de eigen fysieke aanwezigheid op toneel, het gebruikmaken van de ruimte op het podium, het (al dan niet) contact maken met het publiek, het voeren van gesprekken over wat men precies wil of hoopt over te kunnen brengen op het publiek, en nog veel meer.

Kosten

De kosten van coaching op individuele basis beginnen bij € 120,- per uur, exclusief reistijd, reiskosten, studiohuur en (indien van toepassing) verblijf. Voor meer informatie over de mogelijkheden van groepscoaching of andere zaken, neem contact op via het contactformulier o.v.v. coaching (klik op onderstaande link).

> Contactformulier
© 2024 Monique Duurvoort Dance